Cautare

1612 de rezultate pentru "magazin miere" (4.96 secunde)
Astazi, la City Mall, a avut loc inaugurarea primului magazin realizat in parteneriat de catre un producator de electrocasnice si un retailer.
Printre neajunsurile semnalate de un angajat al unui magazin Meli Melo din Constanta, se numarul faptul ca respectivele contractele incheiate la angajare nu sunt respectate in totalitate, fapt ce ii nemultumeste pe angajati, asa incat multi dintre ei renunta la job.
Ziua de 29 octombrie iti aduce al treilea magazin DEICHMANN in Bucuresti, in AFI Palace Cotroceni, pe strada Vasile Milea, nr 4. Inca un magazin DEICHMANN vine in intampinarea ta cu modele de incaltaminte si accesorii pentru toate gusturile si pentru toate varstele.
Concernul german detine in municipiu un magazin Plus si un hipermarket Kaufland, dar avea in proiect si un magazin Lidl. ... De la deschiderea in Germania a primului magazin, la inceputul anilor ’70, si pana in prezent, au fost inaugurate peste 8.500 de unitati pe plan european.
Primul magazin H&M din Romania se deschide pe 25 martie, la ora 11.00, la Bucuresti. ... Primul magazin H&M a fost deschis in Suedia in 1947.
COCOR deschide maine cel mai mare magazin monobrand, Eponge Fashion Paris, un brand nou pe piata romaneasca, care ocupa 616 mp la etajul 3 al magazinului.
Kaufland a ajuns la 65 de magazine Retailerul german Kaufland a deschis cel de-al 65-lea magazin din Romania in Caransebes, judetul Caras-Severin. Acesta este cel de-al saptelea magazin deschis de Kaufland de la inceputul anului si pana in prezent.
Angajatii de la Jurnalul National, Saptamana Financiara, Fin.ro, Fin.ro Magazin, Felicia sunt supusi zilele acestea unor teste profesionale si de personalitate care le trezesc banuiala ca pot fi folosite drept pretext pentru concedieri, in momentul trecerii pe noua firma.
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a unui nou magazin de proximitate operat in regim de francizs, in Bucuresti: ... Express combina profesionalismul angajatilor si calitatea produselor cu care te-ai obisnuit in magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumparare si caracterul personal al unui magazin de proximitate.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
orar magazin: ... contact magazin: ... In Romania, Grupul Carrefour numara 156 de magazine dintre care 25 hipermarketuri ‘Carrefour‘, 80 supermarketuri ‘Market‘, 44 magazine de proximitate ‘Express‘, 6 magazine de proximitate ‘Contact‘ si un magazin de comert online:
Astfel, spatiul noului magazin masoara acum aproximativ 1.100 mp, interiorul este mai luminos si mai coerent, iar in toate zonele din magazin sunt prezente instrucțiuni care sa ii ajute pe clienti ca ia decizia potrivita si sa le faciliteze cumparaturile.Asa cum design-ul magazinelor este modernizat si adus la noi standarde, si sortimentele sunt adaptate periodic la cerintele pieței.
45, peste drum de complexul Pelicanul, la parterul unei cladiri comerciale din Tulcea, a inceput sa functioneze in format Standard un magazin PROFI cu suprafata totala de 606,5 mp din care sala de vanzari masoara 345 mp.
Furnizor oficial al Curtii Regale Belgiene, Leonidas a deschis primul sau magazin in Romania in 2001, pe str Doamnei, nr 27, din Bucuresti, iar anul acesta aniverseaza 15 ani de expertiza integral oferita consumatorului roman.
De curand a fost deschis cel de-al 21-lea magazin Sophia, din strada Pache Protopopescu nr. ... Noul magazin Sophia are un aer retro dar in acelasi timp contemporan.
Cinci inaugurari de magazin la Predeal, Bacau, Stulpicani, Iancu Jianu si Vadastrita ridica reteaua PROFI la 531 de unitati. ... De astazi, localitatea Stulpicani, judetul Suceava, dispune de un magazin PROFI Loco pe str.
La acestea se adauga redeschiderea intr-un nou format a unui magazin din Iasi. Proaspat inauguratul magazin din Timisoara functioneaza in format Standard pe str. ... In Bucuresti, un al 35-lea magazin PROFI functioneaza acum pe str.
Simona Halep i-a convins pe cei de la Dedeman sa construiasca un teren de tenis la fiecare nou magazin deschis Jucatoarea de tenis Simona Halep, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca este complet refacuta din punct de vedere fizic si pregatita pentru "sezonul american", unde va incerca sa-si apere punctele pentru a se mentine in topul WTA.
Google isi deschide magazin online Chiar daca Google e departe de a avea probleme finaciare, intr-o miscare de a ajuta piata de tablete cu Android mai multe surse au confirmat ca va lua partea de comercializare in propriile maini.
In perioada 14 - 18 septembrie orice persoana poate merge intr-un magazin Vodafone (nu in magazinele partenere) si poate cere un SIM gratuit pe care vor avea timp de 2 zile internet 4G nelimitat.
google-analytics.com